Catering

Wil je een heerlijke, authentieke Srilankaanse maaltijd voor thuis of voor een feestelijke gelegenheid? Dan ben je hier op de juiste plek!

Om het je makkelijk te maken, bied ik je de mogelijkheid om te kiezen voor een ‘vast’ menu. De details vind je hieronder bij het Kennismakingsmenu.

Het is uiteraard ook mogelijk om de maaltijd helemaal samen te stellen op basis van jouw specifieke wensen. Je kunt hierbij denken aan de samenstelling qua gerechten (curries), maar ook aan de mate van pittigheid, dieet-opties, enzovoorts. In overleg is alles mogelijk. De gerechten waar je een keuze uit kunt maken vind je onder Samengesteld menu.

Ben je geïnteresseerd in een van de menu’s, dan kun je dat aan me doorgeven via het contactformulier.

    • Kennismakingsmenu

      Dit menu is bedoeld voor hen die (nog) geen keuze kunnen of willen maken uit de afzonderlijke curries. Hiermee krijg je eenvoudigweg een volwaardige Srilankaanse 'rice and curry' maaltijd, samengesteld uit een vijftal curries en kokossambol. Uiteraard vergezeld van versgebakken pappadums.

    • Rijst-en-curry

      Rijst-en-curry

      € 10,00

      Dit is een volwaardige maaltijd die is samengesteld uit rijst met de volgende curries en bijgerechten: parippu (gele linzen curry), boonchi (sperzieboontjes curry), ala hodi (aardappel-in-kokos curry), batu moju (aubergine), kolegowa (fijngesneden boerenkool gesauteerd met chilivlokken) en pol sambola (kokossambol).

x

Samengesteld menu

Desgewenst kun je je menu helemaal naar wens samenstellen. Maak daartoe een keuze uit de gerechten die hieronder worden aangeboden. Pol sambola en pappadum zitten er standaard bij.

De prijs voor een samengesteld menu wordt in overleg vastgesteld. Om je een idee te geven: voor een maaltijd tot max. tien personen reken ik twaalf euro per persoon. Je kunt dan kiezen uit vier ‘standaard keuzegerechten’ en twee ‘speciale keuzegerechten’. Voor groepen van meer dan tien mensen reken ik een lagere ‘per persoon’ prijs (in overleg).

De lijst met keuzegerechten zal regelmatig worden aangevuld, dus hou hem in de gaten.

    • Standaard keuzegerechten

      Standaard keuzegerechten.

    • Ala hodi (අල හොදි)

      Ala hodi (අල හොදි)

      Aardappel in een heerlijke romige kokossaus.

    • Parippu (පරිප්පු)

      Parippu (පරිප්පු)

      Parippu is een curry op basis van rode linzen (masoor dhal), uiteraard gekookt in kokosmelk.

    • Boonchi (බෝංචි)

      Boonchi (බෝංචි)

      Boonchi (spreek uit als 'boontjie') is een curry op basis van sperzieboontjes.

    • Kolegowa mallum

      Kolegowa mallum

      Fijngesneden boerenkool met geraspte kokos, kort geroerbakt.

    • Bandakka (බන්ඩක්කා)

      Bandakka (බන්ඩක්කා)

      Bandaka is Sinhalees voor okra, een groente die rijk is aan vitaminen en mineralen. De groente wordt ook wel 'lady finger' genoemd en staat bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen.

    • Beetroot curry (රතු අල)

      Beetroot curry (රතු අල)

      Grappig dat deze curry, die als belangrijkste ingrediënt rode bietjes heeft, in het Sinhalees gewoon 'beetroot' curry heet. Wel een buitengewone smaak!

    • Carrot curry

      Carrot curry

      Fijngesneden wortel in een zachte curry.

    • Vattakka (වට්ටක්කා)

      Vattakka (වට්ටක්කා)

      Dit is een smeuïge, zoetige curry van pompoen in kokosmelk. Een favoriet!

    • Speciale keuzegerechten

      Pradeepika's specialiteiten!

    • Pollos (පොලෝස්)

      Pollos (පොලෝස්)

      Pollos is een heel speciale curry op basis van jonge jackfruit. Deze curry heeft een unieke smaak. Jonge jackfruit heeft een stevige, vleesachtige structuur. De smaak laat zich niet beschrijven - die moet je proeven!

    • Batu moju (වම්බටු මෝජු)

      Batu moju (වම්බටු මෝජු)

      Aubergine gebakken met gember en chillie - voor een zoete en licht 'spicy' toets.

    • Caju green peas

      Caju green peas

      Een heerlijk smeuïge curry met groene erwten, kikkererwten en ongebrande cashewnoten.

    • Ambe maluwa (අඹ වෑංජනය)

      Ambe maluwa (අඹ වෑංජනය)

      Curry van onrijpe (groene) mango. Licht zuur, tamelijk pittig - heerlijk! De geschikte mango's zijn helaas niet altijd verkrijgbaar, dus .. "subject to availability".

    • Karewila (කරවිල)

      Karewila (කරවිල)

      Karewila, bitter gourd, is een bittere, komkommerachtige groente die bekend staat om zijn geneeskrachtige werking. Hier is de groente gekookt in kokosmelk en een specerijenmix, wat resulteert in een verrukkelijke curry met een ietwat bittere ondertoon.

    • Thibattu (තිබ්බටු)

      Thibattu (තිබ්බටු)

      Thibattu, of 'erwt aubergine', is een heel kleine, groene aubergine. Ietwat bitter van smaak, met een stevige bite. De aubergine wordt in zijn geheel in de curry meegekookt.

x